PS4 PKG OYUN Prince of Persia: The Sands of Time özel edit

Bu Konu Sayfasındaki Bilgiler

Konu Hakkında Merhaba, tarihinde PS4 PKG Oyun İndir kategorisinde alperrenkli tarafından oluşturulan Prince of Persia: The Sands of Time özel edit başlıklı konuyu okuyorsunuz. Bu konu şimdiye dek 12,909 kez görüntülenmiş, 199 yorum ve 107 tepki puanı almıştır...
Kategori Adı PS4 PKG Oyun İndir
Konu Başlığı Prince of Persia: The Sands of Time özel edit
Konbuyu başlatan alperrenkli
Başlangıç tarihi
Cevaplar
Görüntüleme
İlk mesaj tepki puanı
Son Mesaj Yazan Nenad

alperrenkli

TR YAMA MAKER KING
Yönetici
Forum Admini
Eki 18, 2010
583
9,739
93
52
,

Arkadaşlar bu oyun tarafımdan editlenmiş olup tüm combo ve grafik işlemlerini uzun ugraşlar sonucunda editledim oyunu %75 e kadar oynadım hiç bir sıkıntısı yoktur ek olarak hile kodlarını veriyorum oyunu takılmadan oynamanız için iyi oyunlar dilerim

L3 BASILI TUTUN 2 KERE YUVARLAK ( X ) 2 KERE KARE (X) 2 KERE ÜÇGEN = BU COMBO ZAMANIN KUMLARINI DOLDURUR

L3 BASILI TUTUN SIRALI SEKİLDE YUVARLAK +X+KARE +ÜÇGEN+YUVARLAK +KARE +YUVARLAK = BU COMBO HAYAT ENERJİSİNİ DOLDURUR

EDİT BY ALPERRENKLİ

İçeriği görebilmek için mesaj yazmalı ve beğenmelisiniz. Saçma sapan mesaj yazarsanız forumdan uzaklaştırılırsınız.İçeriğe yazdığınız mesajlar moderatör tarafıncan onaylandıktan sonra indirme linklerini görebilirsiniz,mesajınız onaylanana kadar sabırla bekleyiniz,teşekkürler.

Son düzenleme:

selimyerlikaya

Üyemiz
Kayıtlı Üyemiz
Ocak 3, 2021
130
16
18
,

Arkadaşlar bu oyun tarafımdan editlenmiş olup tüm combo ve grafik işlemlerini uzun ugraşlar sonucunda editledim oyunu %75 e kadar oynadım hiç bir sıkıntısı yoktur ek olarak hile kodlarını veriyorum oyunu takılmadan oynamanız için iyi oyunlar dilerim

L3 BASILI TUTUN 2 KERE YUVARLAK ( X ) 2 KERE KARE (X) 2 KERE ÜÇKEN = BU COMBO ZAMANIN KUMLARINI DOLDURUR

L3 BASILI TUTUN SIRALI SEKİLDE YUVARLAK +X+KARE +ÜÇKEN+YUVARLAK +KARE +YUVARLAK = BU COMBO HAYAT ENERJİSİNİ DOLDURUR

EDİT BY ALPERRENKLİ

[Gizli içerik]
TSK